Wednesday, 26 December 2012

Rindu yang amat sangat

Nampak sangat blog nih dah lama tak buka. berbulan bulan sudah terbiar.
Bukan tiada cerita, tapi malas. haha
By the way.. banyak sangat yang berlaku sepanjang bulan bulan bulan nih.
Masih jelas di ingatan tentang hal ni..
Hari tu rasa sebak sangat sangat,
Coz dah lama tak balik kampung jenguk mama abah.
Apalagi.. dengan desakan perasaan yang amat rindu,
cuba telefon mama.. before calling, airmata memang dah mula nak jatuh..
dan bila call pastu dengar suara mama, mulut dah nak gagap..
tangan dah bergegar.. ayat yang mula keluar.."ma...k''
Hati tak tahan lagi.. menangislah jawabnya masa tu.
Even tak dengar mak nangis, hati ni tau yang mak pun mesti nangis sama dalam hati.
Tuhan saja yang tau. Sayang mama abah.

Check Your Love Meter